Hjärtstartare till låga priser

Vi erbjuder hjärtstartare för köp eller hyra till låga priser. Med rådgivning och minst 5 års garanti på alla våra hjärtstartare hjälper vi er bli hjärtsäkra. Kontakta oss idag för aktuella kampanjer för hyra eller köp av hjärtstartare.

Zoll AED Plus – låg driftkostnad

hjärtstartare pris Zoll
En fördel med Zoll AED Plus jämfört med andra hjärtstartare är att hållbarheten på batterier och elektroder är betydlig längre. Batterierna håller i 5 år och kan enkelt bytas ut då det är av standardtyp (Duracell eller Varta). Likaså har elektroderna samma långa hållbarhet (5 år). Det gör Zoll AED Plus till en av de billigaste hjärtstartarna du kan äga samt enklast att underhålla då du endast behöver byta batterier och elektroder vart 5:e år.

Pris för hjärtstartaren Zoll AED Plus

Hyr för 379 kr per månad*

Köp för 16 269 kr*

* Kontakta oss för aktuella erbjudanden och rabatt om du är intresserad av att köpa eller hyra flera hjärtstartare.


Vad ingår i priset för våra hjärtstartare

När du köper en hjärtstartare av oss ingår alltid minst 7 års garanti från oss. Om du hyr din hjärtstartare ingår även ett supportavtal som gör att du slipper tänka på allt underhåll såsom byte av batterier och elektroder, uppdateringar m.m.


Få en offert – Skicka din intresseanmälan idag

Vi sätter ihop ett paket för dig och kan erbjuda lägre pris om ni köper eller hyr flera hjärtstartare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.