Hjärtstartaren Zoll AED Plus

En defibrillator i världsklass

Zoll AED Plus är en unik hjärtstartare som har ett avancerat inbyggt HLR-stöd som kan mäta och påtala ifall bröstkompressionerna är tillräckligt djupa eller inte. Den har en tydlig svensktalande röst och köper du av oss så ingår 7 års garanti.

Produktbeskrivning

Zoll AED Plus är en defibrillator som ger tydliga instruktioner om hur en defibrillering ska utföras med tillhörande bröstkompressioner.

Det är inte alltid som en defibrillering behövs och hjärtstartaren berättar om det enbart behövs normal HLR eller om defibrillering ska utföras. Om defibrillatorn känner av att hjärtat inte behöver defibrilleras så meddelar den att ingen chock behövs.

Alla hjärtstillestånd är inte likadana. Därför är det viktigt med en AED som kan guida användaren utifrån patientens förutsättningar. Det gör Zoll AED Plus och Zoll är en av få hjärtstartare som uppfyller råden från ERC, european resuscitation council, se www.erc.edu.

Fördelar

  • Hjärtstartaren har ett unikt HLR stöd som guidar dig genom hela förloppet och berättarom du gör bröstkompressionerna med rätt djup.
  • Zoll AED Plus har hela 5 års stand-by tid vilket gör den mycket underhållsfri. Batterierna kan köpas i vanliga affärer.
  • Vi erbjuder hela 7 års garanti på hjärtstartaren
  • IP 55 klassad vilket innebär att den är mycket tålig mot smuts och väta. Tål regnstänk (men inte att doppas i vatten).
  • Tydliga symboler på framsidan och en blinkande lampa som visar var i livräddningsprocessen du är.

Produktbild

zoll_aed_plus_hjartstartare

Priser

Hyr från 379 kr/mån Köp en för 16.269 kr
Ibland har vi speciella erbjudanden, kontakta oss!

Begär en offert på Zoll AED Plus

Du medger ditt intresse, men binder dig inte till någonting. Vi hör av oss till dig inom kort!


×Letar du efter något annat? Kontakta oss så försöker vi hjälpa dig!