Hyra hjärtstartare

Vi hyr ut flera olika hjärtstartare med olika upplägg. Välj den modell som passar er bäst.


När du hyr en LIFEPAK CR2 så får du en hjärtstartare till företaget som är i världsklass. LIFEPAK CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda och är den enda defibrillatorn som under hjärt-lungräddning för analys av hjärtrytmen. Med sin höga kvalitet så garanterar tillverkaren att batterier och elektroder fungerar när du väl behöver den.

Hjärtstartaren skickar automatiska meddelanden till din smartphone varje gång maskinen har testats och gett ett positivt resultat. På så vis kan du alltid vara säker på att din LIFEPAK CR2 är redo att användas. Om du hyr en LIFEPAK vet du att ni får det bästa stödet till användarna. Varje minut är viktig då ett plötsligt hjärtstopp sker och LIFEPAK CR2 är utvecklad för att hjälpa livräddaren att göra rätt.

Glöm inte att komplettera din hyra av LIFEPAK CR2 med en HLR utbildning där ni övar med en LIFEPAK CR2 övningshjärtstartare.


Behöver du hyra flera hjärtstartare

Om du har behov av flera hjärtstartare kan vi sätta ihop ett paket för dig och erbjuda lägre pris vid hyra av flera hjärtstartare. Fyll i formuläret intill så kontaktar vi dig.


Fråga oss gärna om HLR och hjärtstartare

Kontakta oss nu